Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloerverwarming

Een lekkere warme vloer maakt het leven net een stukje aangenamer. Maar dat dit beetje extra niet duur hoeft te zijn, blijkt wel uit onze acties. Kom langs bij één van onze showrooms of neem contact met ons op.

 

Wij komen ook graag ter plekke een kijkje nemen om u van nog betere informatie te voorzien. Uiteraard is dit kosteloos en vrijblijvend!

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Shutter-evenement


Overweeg je shutters te kopen, maar wil je eerst alle ins & outs weten? Dat kan nu op ons shutter-evenement dat we organiseren samen met de fabrikant Blend.

 

Onder het genot van een hapje en een drankje krijg je informatie en uitleg over de shutters. Alle deelnemers aan het shutter-evenement mogen ook nog eens gebruik maken van extra hoge fabriekskorting. En als klap op de vuurpijl mogen we je ook nog eens 50% korting op de montage aanbieden. Dus meld je dan nu aan voor ons evenement. Hier vind je een overzicht van alle beschikbare data.

PVC vloeren van de beste kwaliteit voor de laagste prijs

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

In de maand junibieden wij PVC-vloeren van de beste kwaliteit aan, voor de laagste prijs. De PVC-vloeren DaVinci, Picasso, Rembrandt en Monet met een toplaag van 0.55 mm zijn tijdelijk afgeprijsd van € 38,95 voor € 29,95 per m2.

De PVC vloeren Van Gogh, Rafael, Vermeer, Dali, Rubens en Michelangelo hebben een toplaag van 0.30 mm en die zijn afgeprijsd van € 28,95 voor € 21,95 per m2.

1 deur volledig gratis, bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

Woninginrichting-aanhuis.nl is gespecialiseerd in vele verschillende maatwerk kasten, zoals schuifdeurkasten, draaideurkasten en inloopkasten voor in de slaapkamers. Maar ook wasmachinekasten, boekenkasten en tv-kasten voor in de woonkamer kunnen wij voor je maken en monteren. Tijdens de maand juni profiteer je van onze interessante fabrieksactie: bij aanschaf van 4 luxe schuifdeuren van lakglas krijg je 1 deur volledig gratis. 

25% korting op rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades van Aanhuis

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

De maand juni heeft wat moois te bieden. Maar liefst 25% extra korting op de rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades op maat gemaakt, uiteraard verkrijgbaar in vele kleuren, opties en en verschillende soorten stof. Onze medewerkers komen de maten gratis bij u thuis opnemen, waarna onze monteurs de producten netjes komen afmonteren. 

20% korting op de gehele gordijn collectie van ByTzum

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

Naast het plaatsje Tzum kennen we natuurlijk ook de prachtige gordijncollectie ByTzum. Deze trendy en hippe gordijncollectie is bij ons verkrijbaar. Naast de gordijnen kan je ook bijpassende decoratie kussens bestellen. Deze collectie wordt uiteraard voor je opgemeten, geconfectioneerd en daarna vakkundig gemonteerd. 

10% korting op de New Square & New Square Piazza van Green-Flor

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

De PVC-tegels van Green-Flor zijn niet van echte keramische tegels te onderscheiden. De strakke en moderne kleuren gecombineerd met de grote maatvoeringen zoals 60x60 of 91x91 cm geven je interieur een stijlvolle en elegante uitstraling. Door het gebruikte materiaal voelt de tegel niet koud aan en is daardoor comfortabel in gebruik en ook nog eens uitstekend geschikt voor vloerverwarming. Deze maand krijg je 10% korting op de vloeren uit de collecties New Square en New Square Piazza!

Actie op rolgordijnen, Silhouettes, Twist Shades of Facette Shades van Luxaflex

Actie loopt tot en met: 30-06-2018

In de maand juni ontvang je maar liefst 30% korting op iedere 2e rolgordijn, Silhouette, Twist Shades of Facette Shades van Luxaflex. En dat is super, want er zijn zoveel verschillende dessins en kleuren, dat er voor iedereen de perfecte match tussen zit. Bovenstaande producten worden op maat gemaakt, inclusief onze meet & montage service. 

Realisatie StudioWeb