Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

30% korting op de nieuwste Aanhuis-collectie PVC

Actie loopt tot en met: 28-02-2017

Op de 10 nieuwe prachtige vloeren uit eigen collectie PVC-vloeren, de Aanhuis-collectie, krijg je nu 30% korting. Kijk hier voor een overzicht van de volledige PVC-vloeren-collectie

Topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

50% korting op legloon alle luxe PVC vloeren

Actie loopt tot en met: 28-02-2017

Als je deze maand een luxe pvc-vloer bij ons koopt, dan ontvang je 50% korting op het legloon. Gemak dient de mens, dus laat je mooie nieuwe vloer snel en vakkundig leggen door onze stoffeerders. 

Pvc vloer met vloerverwarming

Actie loopt tot en met: 28-02-2017

Op zoek naar een nieuwe pvc vloer en wil je geen last meer hebben van koude voeten? Dan kunnen wij jou een hele leuke deal aanbieden. Namelijk een pvc vloer incl vloerverwarming! Dus nooit meer koude voeten en een duurzame en bijzonder comfortabele vloer!

  • Alles in 1 hand en gereed binnen 3 à 4 dagen
  • Complete garantie op vloer en vloerverwarming
  • Pvcvloer uit Woninginrichting-aanhuis.nl Collectie à € 29,95
  • Infrezen vloer(bij)verwarming
  • Dichtensmeren van de sleuven
  • Aanbrengen primer en 3 mm egaliseren
  • Legloon pvcvloer incl thermische lijm

Pakketprijs per m2; € 99,= incl btw

10% korting op Desso Denim kamerbreed & vloerkleden

Actie loopt tot en met: 28-02-2017

Ken je de prachtige vloerkleden en tapijten van Desso Denim al? Ruig en verweerd, duurzaam en comfortabel. Met DESSO Denim geef je het interieur een stoere 'jeans look'.

 

Deze maand krijg je op deze prachtige vloerbekleding ook nog eens 10% korting. 

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

Realisatie StudioWeb