Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

30% korting op de nieuwste Aanhuis-collectie PVC

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

Op de 10 nieuwe prachtige vloeren uit eigen collectie PVC-vloeren, de Aanhuis-collectie, krijg je nu 30% korting. Kijk hier voor een overzicht van de volledige PVC-vloeren-collectie

Topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

50% korting op legloon alle luxe PVC vloeren

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

Als je deze maand een luxe pvc-vloer bij ons koopt, dan ontvang je 50% korting op het legloon. Gemak dient de mens, dus laat je mooie nieuwe vloer snel en vakkundig leggen door onze stoffeerders. 

Gratis luxe mdf plinten bij aanschaf laminaat,- parket- en marmoleum vloeren

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

Wist u dat Woninginrichting-Aanhuis diverse soorten vloeren heeft. Zowel PVC, laminaat, parket, als marmoleum en nog veel meer hebben wij allemaal in ons assortiment. Bij al deze prachtige vloeren hoort natuurlijk ook een prachtige plint. Nu hebben wij de gehele maand maart een actie betreft MDF-plinten.

 

Bij aanschaf van al onze laminaat, parket- en marmoleum vloeren ontvangt u gratis luxe mdf plinten. Kom naar een van onze winkels en profiteer van deze leuke actie. 

10% korting op traprenovatie, zowel open als dichte trappen

Actie loopt tot en met: 31-03-2017

Is uw trap toe aan vernieuwing. Kom dan eens langs bij een van onze winkels. Want in de maand maart ontvang u 10% korting op een complete traprenovatie. Of u nu een open of een dichte trap heeft. Of wilt u uw trap bekleden met PVC of juist tapijt, dat maakt niks uit. Optioneel is de prachtige ledverlichtingsopties. Klik hier voor meer informatie.

 

Laat u informeren naar de mogelijkheden. 

Gratis abonnement op vtwonen-magazine

Actie loopt tot en met: 15-04-2017

Vanaf zondag 19 februari a.s. is vtwonen "Weer verliefd op je huis" weer te zien bij SBS6, met nieuwe afleveringen. En Woninginrichting-Aanhuis.nl is er wederom bij! Wij gaan mensen blij maken met mooie vloeren, op maat gemaakte kasten en sfeervolle raamdecoratie. Volg ons op Facebook en blijf altijd als eerste op de hoogte van onze bijdrage in de uitzending!

 

Wil je naast de de afleveringen vtwonen ‘weer verliefd op je huis’ nog meer inspiratie voor je interieur opdoen? Bij aanschaf vanaf € 500,- bij ons in de winkel krijg je gratis een halfjaar-abonnement op het vtwonen magazine! 

Realisatie StudioWeb