Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Parket Duoplank van €69,95 voor €54,95


Wij bieden duoplank parket (9+3) aan voor de actieprijs van €69,95 voor €54,95 per m². Het parket kan geolied worden in elke gewenste kleur. Nederlandse kwaliteitsvloeren voor een scherpe prijs. 

50% korting op leggen van onze luxe pvc-vloeren

Actie loopt tot en met: 31-10-2016

Het leggen van jouw nieuwe vloer is deze maand extra aantrekkelijk geprijsd; wij leggen de vloer en jij krijgt op de legprijs 50% korting.

 

Kom naar een van onze 55 showrooms en bewonder onze ruime collecties van de bekendste merken zoals Moduleo, Forbo, Ambiant, GreenFlor, Mflor etc. Informeer in de winkel naar de voorwaarden. 

15% korting op woningdeals & win een metamorfose

Actie loopt tot en met: 31-10-2016

Op onze totale woningdeals krijgt u 15% korting. Bekijk hier de deals en profiteer van deze mooie korting. 

 

Doe nu mee aan onze like, share & winactie op Facebook en maak kans op één van de drie make-overs* ter waarde van € 2500,-

 

Wat moet u doen? Like onze Facebookpagina én dit bericht. En deel het bericht openbaar. Uiteraard zijn we nieuwsgierig wat u graag wilt veranderen in uw huis. 

 

* Vraag naar de voorwaarden.

 

Gratis ondervloer bij Moduleo pvc

Actie loopt tot en met: 31-10-2016

Deze maand krijg je van ons een gratis ondervloer Xtrafloor Silent cadeau bij aanschaf van een pvc-vloer uit de Moduleo Click collectie. Deze ondervloer is ook geschikt voor gebruik in appartementen. 

 

Wij vertellen je graag meer over de voordelen van het toepassen van een goede ondervloer. Kom snel langs in onze showroom. 

Schrijf in voor info-avond & maak kans op gratis vloer

Actie loopt tot en met: 31-10-2016

In de maanden oktober en november organiseren wij een aantal informatie-avonden om u alles te vertellen over Moduleo Moods. Met deze prachtige nieuwe serie gaat Moduleo een stap verder. Moods is een creatieve studio waar je 10 creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen. Je creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot superdynamisch. Allemaal met de kwaliteit die je van Moduleo® gewend bent. 

 

Kom naar een van deze avonden en maak daarmee kans op een gratis Moods-vloer. Lees hier meer informatie hoe u kans maakt op deze fantastische prijs en hoe u kunt aanmelden voor deze avonden. 

10% korting op Marmoleum Modular Collectie

Actie loopt tot en met: 31-10-2016

In de maand oktober krijg je 10% korting op de vloeren uit de Marmoleum Modular Collectie. Deze vloeren zijn geschikt voor alle soorten ondervloeren. Marmoleum vloeren worden voor 100% van natuurlijke materialen gemaakt en creëren dus een prettige leefomgeving. Deze vloeren zijn ook heel gemakkelijk in onderhoud.

 

Kom voor gehele collectie snel naar onze showroom. 

Realisatie StudioWeb