Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

25% korting op de nieuwste Aanhuis-collectie PVC-vloeren

Actie loopt tot en met: 31-01-2018

Op de 10 nieuwe prachtige vloeren uit eigen collectie PVC-vloeren, de Aanhuis-collectie, krijg je nu 25% korting.

Kijk hier voor een overzicht van de volledige PVC-vloeren-collectie

Topkwaliteit voor een zeer aantrekkelijke prijs!

 

 

Keramo- en laminaatvloeren actie

Actie loopt tot en met: 31-01-2018

De Keramo-vloer met echte eiken toplaag wordt behandeld met woodpowder, wat de vloer extra hard maakt en waardoor deze minder onderhoud nodig heeft. De brede planken laten de ruimte groter en lichter lijken én is hij geschikt voor vloerverwarming. Zoals te zien bij vtwonen ‘weer verliefd op je huis’. Nu al verkrijgbaar vanaf €67,50 per m2.

De natuurgetrouwe ‘click’ laminaatvloeren hebben een oppervlaktestructuur van hout zodat je ook echt het hout voelt. In vele dessins en kleuren verkrijgbaar. Zoals de mooie laminaatvloer van de Tokelau serie van de Aanhuis collectie. Nu verkrijgbaar voor slechts €19,95 per m2.

Neem hier een kijkje naar de keramo vloeren en laminaat vloeren

Realisatie StudioWeb