Menu
Een showroom zoeken bij u in de buurt

Actie Vloeren

Hier vindt u een overzicht van onze acties op het gebied van vloeren. Of het nu gaat om een PVC-vloer of een andere soort vloer; onze vloeren zijn altijd scherp geprijsd!

 

Kom naar de showroom, dan vertellen wij u er graag meer over. Uiteraard mag u ook altijd, vrijblijvend, een offerte aanvragen. 

 

Acties kunnen niet worden gecombineerd. Vraag bij uw showroom naar de voorwaarden. 

Gratis afspraak met top-styliste


Ontwerp samen met een interieurstylist de woonruimte van uw dromen!

Tijdens onze adviesdagen maakt u kennis met één van onze topstylistes en de producten van Woninginrichting-Aanhuis.nl. Dit eerste, korte advies duurt ongeveer 45 minuten. Ook wordt door middel van moodboards uw woonstijl bepaald. Dit alles kost u enkel wat vrije tijd. De kosten van dit gesprek nemen wij voor onze rekening. Maak dus snel een afspraak voor een gratis adviesgesprek. Maak dus snel een afspraak.

Iedere 5e meter tapijt geheel gratis

Actie loopt tot en met: 31-07-2018

De maand juni heeft wat moois te bieden. Maar liefst 25% extra korting op de rolgordijnen, vouwgordijnen en multishades op maat gemaakt, uiteraard verkrijgbaar in vele kleuren, opties en en verschillende soorten stof. Onze medewerkers komen de maten gratis bij u thuis opnemen, waarna onze monteurs de producten netjes komen afmonteren. 

Realisatie StudioWeb