Menu

Linoleum

Marmoleum of linoleum; wat is nou het verschil? Dat leggen wij u graag uit. 

Een showroom zoeken bij u in de buurt

De marmoleum collectie is absoluut het bekendste merk van linoleumvloeren, daarom wordt linoleum regelmatig marmoleum genoemd. Oftewel linoleum is de naam van het produkt en marmoleum de naam van het merk en eigendom van Forbo!

 

Bij ons vindt u een groot assortiment marmoleum-vloeren in vele soorten structuren en mogelijkheden, waaronder: als tegels, als banenmateriaal en als click-marmoleum (leggen middels een eenvoudig kliksysteem).
In principe is een marmoleum vloer te krijgen in alle kleuren dankzij een zéér uitgebreid kleurenpalet. De juiste kleur die past in uw huis of uw bedrijf zit er zeker bij. 

 

Natuurproduct

Marmoleum is een natuurproduct en wordt gemaakt van natuurlijke grondstoffen die tijdens een milievriendelijk proces worden verwerkt tot een mooie marmoleum-vloer. De 'ingrediënten' van de vloer zijn lijnolie, houtmeel, hars, jute en fijngemalen kalksteen. De belangrijkste eigenschappen van marmoleum zijn:

  • duurzaam
  • hygiënisch
  • comfortabel
  • stijlvol

 

Marmoleum wordt over het algemeen geleverd met een breedte van 2 meter. Voor de plaatsing is het wel van belang dat de ondervloer vlak is. Indien nodig kunnen wij de ondervloer eerst egaliseren voordat we beginnen met het plaatsen van de marmoleum-vloer. 

< Terug naar overzicht
Realisatie StudioWeb